Betalen voor afval..maar niet teveel

Ik ben eindelijk begonnen aan het verbouwen van mijn zolderkamer. Dit is een klusje die al jaren op mijn lijstje staat, maar waar ik telkens geen tijd voor weet te vinden. Ik besloot twee weken vrij te

Vliering begint al vorm te krijgen
Vliering begint al vorm te krijgen

nemen en te gaan klussen aan mijn zolderkamer. Het is een flinke verbouwing, want ik wil van mijn zolder twee kamers maken. Helaas komen we dan nog ruimte tekort dus er wordt een dakkapel en een vliering geplaatst. Ik ga niet alles zelf doen, maar het afvoeren van puin wilde ik wel zelf uit handen nemen. Het bedrijf dat voor mij een dakkapel ging plaatsen kon voor € 500 het puin afvoeren. Toen ik dit hoorde dacht ik meteen: dit moet veel goedkoper kunnen. Een dakkapel is al echt een flinke investering en ik kan die € 500 mooi ergens anders voor gebruiken.
Tijdens het verbouwen wil je eigenlijk ook niet elke dag naar de gemeentewerf rijden. Ik heb dan een aanhanger nodig en hiervoor kan ik niet met mijn eigen auto gaan rijden. Ik heb namelijk geen trekhaak om de aanhanger mee te rijden. De slimste oplossing voor de verbouwing is gewoon een afvalcontainer huren. Ik vertelde dit aan een paar maten van me en ze zeiden direct je kon beter het bedrijf je afval laten afvoeren. Volgens mijn maten kost het huren van een afvalcontainer al snel een paar honderd euro. Als ik mijn maten moest geloven had ik echt geen besparing gevonden met een afvalcontainer huren. Ik besloot de uitdaging aan te gaan en nog voor mijn verbouwing op zoek te gaan naar een afvalcontainer.

Al snel kwam ik op de website van afvalcontainershop.nl terecht. Je kan hier gewoon online een afvalcontainer bestellen en voor 8 weken huren. Alles zit bij de prijs inbegrepen en dus ook het afvoeren van het puin. Voor € 169 had ik al een afvalcontainer waarin ik mijn puin van de zolderkamer kan storten. Ik besloot direct de afvalcontainer te boeken. Zodra de mannen begonnen met het slopen voor het dakkapel, stond de container klaar. Ik heb direct geholpen de container te vullen en na afloop kon ik met één telefoontje deze weer laten ophalen. Nu nog de puntjes op de spreekwoordelijke i en het huis is weer een daalder meer waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *